Overdracht Boddeüs Franeker naar Eyecare

‘Na 22 jaar dragen wij het stokje met het volste vertrouwen over aan EyeCare’ aldus Martin en Simone Gorter. Vanaf 1 maart 2021 is Boddeüs Franeker geleidelijk overgedragen aan EyeCare. Dat garandeert een solide toekomst voor de bekende optiekzaak aan het Raadhuisplein.

Martin en Simone Gorter namen Boddeüs Optiek 22 jaar geleden over van de familie Boddeüs. Toen hadden zij slechts 1 personeelslid in dienst. Inmiddels is er een professioneel team van maar liefst 17 collega’s. Die blijven allemaal gewoon in dienst zodat de klanten in de winkel de vertrouwde gezichten zullen treffen. Ook aan de werkwijze zal niets veranderen. Wel biedt de overname door een professionele organisatie als EyeCare de medewerkers nog meer mogelijkheden hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

EyeCare is heel blij met de overname van deze prachtige winkel. ‘Wij denken onze klanten in Franeker echt iets meer te kunnen bieden. De ontwikkelingen gaan razendsnel en dankzij onze schaalgrootte met nu al zo’n 40 winkels verspreid over Nederland, kunnen wij voortdurend investeren in kennis, apparatuur, winkelbeleving en mooie collecties.
Daar profiteren onze klanten dagelijks van.’