Verhuizing Sneek
Met veel plezier kondigen wij aan dat Boddeüs Sneek is verhuisd naar de Oosterdijk 1 in Sneek. Per 1 januari 2021 gaan wij samen verder met EyeCare Sneek onder een nieuwe naam De OptiSjen.

Eigenaren Martin en Simone Gorter hadden al langer verhuisplannen voor de locatie in Sneek “Wij zochten een mooie winkel middenin het centrum van Sneek. Een plek waar je zo even naar binnenloopt. Op de Oosterdijk 1 hebben wij deze locatie gevonden. Door de overname van Eyecare Sneek wilden we graag met een hele nieuwe look en feel komen die past bij onze visie in zien, kijken en beleven. Dat is De OptiSjen geworden en wij zijn heel blij hoe het tot nu toe heeft uitgepakt.”

Wat betekent dat voor klanten van Boddeüs Sneek

Je verhuist gewoon mee naar De OptiSjen. We hebben onze collectie en apparatuur meegenomen en je zult op dezelfde gastvrije manier en met aandacht ontvangen worden. Rosalie en Mirjam blijven ook daar je met plezier ontvangen. Mooi is dat wij ruimere openingstijden hebben én twee nieuwe gezichten:

Verhuizing Sneek

De nieuwe gezichten

Pascal Dijkstra, opticien en contactlensspecialist: “Al jaren ben ik bij EyeCare werkzaam als opticien en contactlensspecialist. Ik ben trots om je onder onze nieuwe naam te mogen voorzien van de best passende lenzen, een nieuwe bril, sportbril of een leuke bril voor jouw kind.”

Otto Hoekema, opticien: “Ik mag je alvast vertellen dat ons pand medio april 2021 zijn eigen metamorfose krijgt. Iets waar we enorm naar uit kijken. We beginnen goed en gaan meteen opruimen.”

Opruiming

Wil je een afspraak in Sneek?

Ook de opruiming gaat net als in Franeker op afspraak. Voor een afspraak kun je bellen met 0515 744 026 of je afspraak direct inplannen via www.optisjen.nl. Lees voor je komt nog even de huisregels.