Brillen

Een bril is meer dan alleen nodig, het is een onderdeel van wie u bent. Het is dan ook belangrijk dat, als u een bril kiest, deze aansluit bij uw wensen maar ook perfect past bij uw gezicht. Boddeüs zet de puntjes op ü met mooie, trendy monturen maar vooral met heel goed advies. Van oogonderzoek tot style-advies.

Onze keuze in brillen is groot, van bekende brillen- en modemerken tot maatwerkbrillen. We gaan ieder seizoen voor u de nationale en internationale beurzen af op zoek naar de mooiste monturen, kinderbrillen en zonnebrillen. Daarnaast hebben we een grote collectie utiliteitsbrillen die werken en sporten gemakkelijker maken. Want waarom maar 1 bril? Er zijn genoeg momenten waarop een tweede bril handig is, of gewoon leuk. Met sporten bijvoorbeeld of voor speciale gelegenheden. Naast uitgebreid oogonderzoek en -metingen, werken wij met een kleur- en gezichtsanalyse om de bril zo goed mogelijk op en bij uw gezicht te laten passen. En wanneer u uw bril komt ophalen, geven wij onze vrouwelijke klanten desgewenst ook nog een make-up advies en maken wij u op, zodat u stralend de deur uitgaat!

Waarom Boddeüs?

  • Met 20 experts al 45 jaar de grootste opticien van het noorden
  • Wij vinden altijd een bril die bij u past
  • De hoogste kwaliteit in brillen, hoortoestellen en lenzen
  • Periodieke controles m.b.t. oogaandoeningen

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Kleur- en Gezichtsanalyse

De kleur- en gezichtsanalyse laat u zien:

  • welk montuur qua vorm en kleur het beste bij u past
  • hoe u uw gezicht, huid en ogen het beste laat uitkomen

Deze analyse is voor klanten die overwegen om een nieuwe bril aan te schaffen. Onze verkoopstylistes zijn speciaal getraind om deze analyse bij u uit te voeren. Wij letten op allerlei dingen: zoals de vorm van uw wenkbrauwen, uw gezicht, de ligging van uw ogen etc. Bij de kleuranalyse gebruiken wij kleurdoeken, zodat u duidelijk kunt zien wat een goede kleur voor uw gezicht doet.

Make-up advies voor de dames

Als u uw nieuwe bril komt ophalen, kunnen onze stylistes u ook nog make-up advies geven en u opmaken, zodat u stralend de deur uit gaat!

Brilmerken

Correctiemonturen

Kinderbrillen

Kinderen willen er leuk uitzien maar ook ongehinderd kunnen spelen en sporten, daarom hebben wij een leuke en stoere collectie kinderbrillen en het Boddeüs Kidscare plan. De hipste en stoerste brillen van merken als Vingino, Ray Ban en Lookkino vindt u bij ons. Wij weten ook hoe kinderen zijn, onbedoeld wil er nog wel eens een bril stuk gaan, hoe stevig deze ook is. Daarom bieden wij u het Boddeüs Kidscare plan: een 2-jarig abonnement waarbij u 50% korting krijgt op elke extra kinderbril, extra glazen, zonnebril of sportbril. Ook op reparaties die buiten de garantie vallen krijgt u 50% korting.

Waarom Boddeüs?

  • Met 20 experts al 45 jaar de grootste opticien van het noorden
  • Wij vinden altijd een bril die bij u past
  • De hoogste kwaliteit in brillen, hoortoestellen en lenzen
  • Periodieke controles m.b.t. oogaandoeningen

Zorg

Kinderogen groeien en hebben dan ook speciale zorg nodig. Wij werken samen met de orthoptisten in de ziekenhuizen van Leeuwarden en Sneek. Zo kunnen we zo optimaal mogelijk de puntjes op üw kind zetten.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Kidscare plan

U kunt uit 4 varianten kiezen:

Kidscare goed

€ 8,50 per maand: glazen dun en van kunststof, gewone ontspiegeling en hardingslaag

Kidscare beter

€ 10,50 per maand: glazen dun en onbreekbaar, gewone ontspiegeling en hardingslaag

Kidscare best

€ 13,50 per maand: glazen extra dun en onbreekbaar, superontspiegeling en een vuilafstotende hardingslaag

Kidscare premium

€ 15,50 per maand: glazen extra dun en onbreekbaar, superontspiegeling, water & vuilafstotende en extra sterke hardingslaag

Elk abonnement wordt maandelijks betaald en loopt 2 jaar, daarna stopt het automatisch. Daarna kunt u het abonnement natuurlijk weer voor 2 jaar verlengen.

Eén bril voldoende?

Eigenlijk is één bril is niet genoeg voor kinderen. Stoeien, sporten, zwemmen daar trek je ook andere kleding voor aan, waarom dan geen andere bril. Wij hebben bijvoorbeeld speciale sportbrillen die stevig blijven zitten en toch ventileren. Of zonnebrillen op sterkte. En met ons Kidscare plan, is een tweede bril heel betaalbaar.

Zonnebrillen

Een goede zonnebril is heel belangrijk om uw ogen te beschermen tegen zonlicht en om de ongemakken van zonlicht weg te nemen. Zodat uw zicht scherp en helder blijft. Een goed advies over de juiste zonnebril is ook heel belangrijk. Want net zoals bij een gewone bril kent een zonnebril vele mogelijkheden. De kleur van het glas, het UV- filter, de sterkte, de conditie van uw ogen en de omstandigheden van gebruik. Wij bieden u een helder advies en ruime keus in bekende brillen- en modemerken. Naast zonnebrillen op sterkte, kunt u bij ons ook terecht voor ‘gewone’ zonnebrillen onder ander van Ray Ban, Serengeti, Tom Ford, Barberini, Adidas, Bolon, Funk Food, Etnia, Superdry, Rebel en Prego.

Zonnebrilmerken


BarberiniBolonBarberiniCarven EyewearEtnia BarcelonaFunkFoodSerengetiRay-BanRebelSuperdryTom Ford

Maatwerkbrillen

Uniek! Een bril net zo uniek als u zelf bent. Dat kan. Ontwerp uw bril helemaal zelf onder andere met de maatwerkbrillen van Tom Davies. Kies kleur en materiaal, bijvoorbeeld kunststof of buffelhoorn. Vind de perfecte veren en de best passende neusbrug. Wij zorgen dat de bril perfect op uw gezicht aansluit. En dan heeft u een gepersonaliseerde bril die niemand anders heeft. Uniek of zoals wij zeggen üniek.

Sportbrillen

Lekker actief sporten? Dan wilt u een bril die goed blijft zitten en niet beslaat; een sportbril! Eigenlijk is het een beetje mal, maar als we gaan sporten trekken we een passend tenue aan maar dragen wel onze dagelijkse bril. En die is niet gemaakt om mee te sporten. Waarom dan geen sportbril, deze is speciaal vervaardigd om optimaal te presteren tijdens langdurige inspanning. Sportbrillen sluiten nauwer om het gezicht en hebben speciale veren waardoor ze veel beter blijven zitten en niet beslaan. Wij hebben een passend advies en de juiste sportbril voor iedere sporter.

Veiligheidsbrillen

Voor sommige beroepen is een veiligheidsbril echt onmisbaar! Het beschermt uw ogen voor rondvliegende of afspattende deeltjes. Wij hebben veiligheidsbrillen in veel varianten: van standaard tot volledig maatwerk. Er is keuze uit verschillende monturen en natuurlijk op sterkte geslepen glazen. Afhankelijk van wat u nodig heeft, kunnen we de veiligheidsbril helemaal aanpassen. Wij zijn er ook trots op dat we hierbij onder andere samenwerken met Moai Tandzorg, Huhtamaki en Empatec.