Daglenzen voor een andere look

Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je de hele dag of een gedeelte van de dag draagt. Je kunt ze dragen tijdens het sporten, op vakantie, als je uitgaat of ter afwisseling van je bril of zelfs helemaal als vervanging van je bril of gewone lenzen.

Voordelen daglenzen

  • Ze zijn super hygiënisch, na een dag dragen doe je uit en gooi je ze weg
  • Je draagt ze ter vervanging of afwisseling van je bril of gewone lenzen
  • Je voelt ze niet zitten
  • Vrijwel in elke sterkte en ook in multifocaal verkrijgbaar

Lijken daglenzen jou iets? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende lensscreening bij één van onze contactlensspecialisten.
Bel voor een afspraak Franeker 0517 – 39 20 01 of Sneek 0515 – 74 40 26.

Waarom heet het een daglens?

Het grote voordeel van daglenzen is dat je ze niet hoeft schoon te maken. Je zet ze rechtstreeks vanuit de verpakking in en gooit ze na gebruik gewoon weg. Super hygiënisch dus. Je draagt ze dus hooguit een dag, vandaar de naam.

Kun je direct met daglenzen starten?

Als je via ons al lenzen draagt, kun je direct met daglenzen starten. Anders kom je eerst langs voor de vrijblijvende lensscreening. We willen namelijk zeker weten dat jouw ogen geschikt zijn voor lenzen.Ondertussen zal de contactlensspecialist je allerlei vragen stellen over je levensstijl, je wensen ten aanzien van de lenzen en op basis hiervan krijg je advies.

Daglenzen om prettig te sporten

Ik wil alleen lenzen dragen tijdens sporten, kan dit?

Ja, daar is de daglens uitermate geschikt voor. Als je je klaarmaakt voor sport, doe je gelijk je lenzen in. Kom je thuis van het sporten dan doe je de lenzen uit, gooi je ze weg en zet je je bril weer op.

Ik heb hele droge ogen, kan ik dan wel lenzen?

Omdat de daglenzen altijd schoon zijn en dus hygiënisch zijn deze lenzen uitermate geschikt voor mensen die eerder problemen hadden met lenzen qua bevochtiging en het niet goed kunnen verdragen van lenzen. Jouw ogen worden niet aangetast door de lenzen en hiermee blijven ze gezond.

Hoe moet ik ze indoen en uithalen?

Als je nog nooit lenzen hebt gedragen, leren wij je dit met onze speciale lensinstructie. We geven uitleg over hoe je met de lenzen moet omgaan en oefenen net zo lang met het indoen en uithalen van de lenzen totdat jij er vertrouwd mee bent. Je kunt ook altijd onze instructiefilmpjes bekijken en als het thuis toch nog niet lukt, kom je gewoon weer.

Kan ik daglenzen online bestellen?

Als je bij ons klant bent, kun je altijd je lenzen online bestellen. Wil je klant bij ons worden, doe dan eerst de vrijblijvende lensscreening, zo leren wij je kennen en kunnen we bekijken of deze lenssoort wel bij je past.
Bel voor een afspraak Franeker 0517 – 39 20 01 of Sneek 0515 – 74 40 26.

Kan ik ook gebruik maken van het Boddeüs Lensabonnement?

Ja, dat is mogelijk. Je betaalt elke maand een vast bedrag voor je lenzen en de lenscontrole is inbegrepen.

Daglenzen ook voor kinderen

Heb je nog meer vragen?

Bel ons, kom langs in de winkel of stuur een mail. Onze contactlensspecialisten geven je graag antwoord.