Rudy van der Noord

Rudy van der Noord 65 jaar: ‘Bij Boddeüs ben je even heel bijzonder’

‘Ik zocht al meer dan een jaar naar een nieuwe bril. Toen ik vanuit de kapper langs Nelleke Mulder reed, zag ik Optiek Boddeüs en dacht: Laat ik hier maar even naar binnengaan. Ik was erg verrast, want ik kreeg een hartelijke ontvangst, prima koffie en een uitgebreide kleur- en gezichtsanalyse. De styliste liet met kleurdoeken zien, welke kleuren bij mij pasten en de vorm van mijn gezicht werd geanalyseerd. Daarna pakte ze 5 brillen en die stonden me allemaal heel goed. De eerste die ik koos om op te zetten, is de bril die het uiteindelijk is geworden en ik ben er heel blij mee.

De oogmeting was nauwkeurig en vakkundig en verliep heel plezierig. Ik kreeg verhelderend glasadvies over de verschillende mogelijkheden van multifocale glazen. Bij het ophalen werd ik uitgenodigd voor make-up advies. Hierop heb ik inderdaad mijn oogmake-up aangepast.

Ik moet zeggen dat je je bij Boddeüs even heel bijzonder voelt. Je krijgt expliciet aandacht en je wordt heel serieus genomen. Het meest verrassende compliment over mijn nieuwe bril kreeg ik tijdens mijn hobby, bij de intocht van Sinterklaas. Toen riep een mevrouw: ‘Oh, Piet, wat heb jij een mooie bril!’’

Fotograaf: Almar Setz

Meer reviews