Phonak

Phonak hoortoestellen passen perfect in uw leven.

Hoortoestellen hebben de voorbije jaren een lange weg afgelegd. Wat ook uw mate van gehoorverlies is – van merkbaar tot ernstig – een Phonak-hoortoestel past perfect in uw leven. De hoortoestellen van Phonak zijn gericht op spraakverstaan, comfort, gebruiksgemak en geven u de gewenste luisterervaring.

Ga naadloos van de ene naar de volgende luistersituatie, of het nu thuis, op kantoor, op het sportveld of in sociale omgevingen is, en blijf de hele dag door in contact. Uniek aan Phonak-hoortoestellen is het vermogen om spraaksignalen van het ene naar het andere hoortoestel te sturen, zodat u alles kunt horen met beide oren.

24 uur* hoorgenot op één accu

Bevrijd jezelf van de kwelling van wegwerpbatterijen met de Phonak Audéo™ B-R – het snelst op te laden, langst werkende oplaadbare hoortoestel ooit.

Volledig automatisch voor moeiteloos luisteren in elke situatie

Geniet van ongeëvenaarde hoorprestaties, waar je ook gaat, zonder dat de gehoorapparaten handmatig moeten worden bijgesteld.

Versta meer in rumoer

Door in rumoer in te zoomen op één enkele stem ervaart u tot 60% meer verstaanbaarheid – vergeleken met geen hoortoestellen.

Hoor zachte stemmen

10% verbetering in verstaan zachte spraak met onze nieuwste producten.

Meer weten over dit hoortoestellen merk? Maak een afspraak met één van onze audiciens in Franeker.
Phonak Producten

Phonak producten