Lindbergweek

De gehele collectie van LINDBERG één week bij ons in Franeker

Exclusief van dinsdag 6 t/m zaterdag 10 februari

Graag nodigen wij u uit om de geheel nieuwe collectie van LINDBERG te komen bekijken. In de week van dinsdag 6 t/m zaterdag 10 februari houden wij een speciale LINDBERG week en hebben wij de complete collectie in Franeker.

20% korting* op een LINDBERG-bril

Als u in deze week een nieuwe LINDBERG-bril aanschaft, ontvangt u 20% korting* op het montuur. Profiteer deze dagen ook van een persoonlijke kleur- en gezichtsanalyse.

Wilt u ook een oogmeting laten doen, maak dan even een afspraak.

LINDBERG

Een montuur van dit merk is echt Danish design: simpel, klassiek en elegant. Aandacht voor detail gaat zover dat er geen schroeven worden gebruikt, dat het montuur licht is en comfortabel zit met 4 verschillende neuspads. Puur vakmanschap om een bril te maken van materialen zoals aluminium, acetaat, platina, titanium en hoorn. Dit merk behoort tot de absolute top en heeft de nodige prijzen in de wacht gesleept voor hun design elementen.


Wij vertellen u tijdens de LINDBERG week graag over het merk, we laten u de features zien en de passie waarmee een montuur wordt gemaakt. Kom dus ook als u gewoon nieuwsgierig bent naar dit merk.

 

*vraag in de zaak naar de voorwaarden