Over ons

BODDEÜS Franeker

Boddeüs, een vertrouwde naam in het Franeker stadsbeeld. Een naam die staat voor passie voor het vak, ambacht en gastvrijheid. In 1999 namen Martin en Simone Gorter het bedrijf over van de familie Boddeüs. Samen met één medewerker begonnen ze met het uitbouwen van naam en merk. De winkel groeide, letterlijk na de uitbreiding met het naastgelegen pand in 2002. In 2011 is nogmaals verbouwd om meer onderscheid te creëren tussen de delen voor oogzorg/optometrie, de hoorruimte én de winkel. Nu staat een team van 21 loyale en kundige medewerkers klaar om u van dienst te zijn. Boddeüs staat voor ouderwetse ambacht, passie voor het vak en gastvrijheid in een innovatieve omgeving met gratis wifi en ipads om uw verblijf aangenaam te verpozen. Wees welkom en ervaar hoe wij de puntjes op ü zetten.

Boddeüs Sneek

Over ons

BODDEÜS Sneek
(voorheen NM Eyewear)

Al jaren werken wij samen met Nelleke Mulder. Zij is 15 jaar geleden bij ons begonnen met het trainen van het team in de kleur- en gezichtsanalyse, inmiddels doet zij dit landelijk bij veel andere optiekzaken. Onze samenwerking ging nog een stapje verder, door 3 jaar geleden in Sneek de benedenverdieping van de Nelleke Mulder Imago Groep om te vormen naar een brillenwinkel en uit te breiden met een oogmeetruimte onder de naam NM Eyewear brillen en meer. Omdat er in Sneek steeds meer vraag is naar contactlenzen en oogzorg, besloot Nelleke zich terug te trekken uit de winkel en zich uitsluitend te richten op haar eigen business, namelijk het geven van kleur- en styling advies en verkoop & communicatie trainingen e.d. aan winkels en bedrijven. Per 1 oktober 2017 is NM Eyewear dan ook een filiaal van Boddeüs in Franeker. In 2018 is Boddeüs Sneek uitgebreid met contactlenzen en oogzorg. Nelleke Mulder Imago Groep blijft gewoon gevestigd in hetzelfde pand naast de Waterpoort.

Lees verder

De puntjes op ü

Ons ambacht is onze trots. Want echt vakmanschap onderscheidt zich door passie voor het vak. Door mooie producten en materialen, door echt maatwerk zodat u het beste krijgt. Onze prijs kwaliteit verhouding is dan ook goed te noemen. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd in hun vakgebied en worden met grote regelmaat bijgeschoold. Maar we hebben in samenwerkingsverband ook een eigen training ontwikkeld zodat wij met een kleur- en gezichtsanalyse u de meest geschikte bril kunnen adviseren. Vakmanschap met echte aandacht voor u. Daar staan we voor bij Boddeüs Franeker & Sneek.

Lees verder

Zorg voor ü

In samenwerking met huisartsen, orthoptisten, oogartsen, het audiologisch centrum en de KNO-artsen in de regio zorgen wij voor uw ogen en oren. Zo voeren wij periodieke controles bij diabetici uit en beschikken wij over dezelfde apparatuur als de optometrist in het ziekenhuis. Aangezien wij geen wachtlijsten hebben, kunnen we sneller, efficiënter en net zo gekwalificeerd uw ogen testen en onderzoeken. Zorg is ook bescherming voor uw oren en ogen zoals beeldscherm- en veiligheidsbrillen. En natuurlijk de nazorg bij aankoop, met reparaties, opnieuw afpassen van uw bril of hoortoestel en schoonmaakacties. Kom langs en ervaar de puntjes die Boddeüs zet op ü!

Lees verder