Over ons

BODDEÜS Franeker

Boddeüs, een vertrouwde naam in het Franeker stadsbeeld. Een naam die staat voor passie voor het vak, ambacht en gastvrijheid. In 1999 nam de Familie Gorter het bedrijf over van de familie Boddeüs en bouwden zij de naam en het merk verder uit. De winkel groeide, letterlijk na de uitbreiding met het naastgelegen pand in 2002. In 2011 is nogmaals verbouwd om meer onderscheid te creëren tussen de delen voor oogzorg/optometrie én de winkel. Vanaf 2020 is Boddeüs Franeker onderdeel van Eyecare brilservice. Ons team van loyale en kundige medewerkers staat voor u klaar om u van dienst te zijn. Boddeüs staat voor ouderwetse ambacht, passie voor het vak en gastvrijheid in een innovatieve omgeving met gratis wifi en ipads om uw verblijf aangenaam te verpozen. Wees welkom en ervaar hoe wij de puntjes op Ü zetten.

De Puntjes op Ü

De puntjes op Ü

Ons ambacht is onze trots. Want echt vakmanschap onderscheidt zich door passie voor het vak. Door mooie producten en materialen, door echt maatwerk zodat u het beste krijgt. Onze prijs kwaliteit verhouding is dan ook goed te noemen. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd in hun vakgebied en worden met grote regelmaat bijgeschoold. Maar we hebben in samenwerkingsverband ook een eigen training ontwikkeld zodat wij met een kleur- en gezichtsanalyse u de meest geschikte bril kunnen adviseren. Vakmanschap met echte aandacht voor u. Daar staan we voor bij Boddeüs Franeker.

Zorg voor Ü

Zorg voor ü

In samenwerking met huisartsen, orthoptisten en oogartsen in de regio zorgen wij voor uw ogen. Zo voeren wij periodieke controles bij diabetici uit en beschikken wij over dezelfde apparatuur als de optometrist in het ziekenhuis. Aangezien wij geen wachtlijsten hebben, kunnen we sneller, efficiënter en net zo gekwalificeerd uw ogen testen en onderzoeken. Zorg is ook bescherming voor uw oren zoals beeldscherm- en veiligheidsbrillen. En natuurlijk de nazorg bij aankoop, met reparaties, opnieuw afpassen van uw bril en schoonmaakacties. Kom langs en ervaar de puntjes die Boddeüs zet op ü!

Ons Team

Het team


Anita Kroos

Opticien
Contactlensspecialiste
Verkoopmedewerkster

Daniel Woudstra

Verkoopmedewerker
Stijladviseur

Donald Rijfkogel

Technisch medewerker werkplaats

Elize Poelenije

Opticien
Verkoopmedewerkster

Johan van Huffelen

Bedrijfsleider

Jorn Meursing

Optometrist

Lisa Oegema

Opticien
Contactlensspecialiste
Verkoopmedewerkster

Lorenza Tillemans

Interieurverzorgster

Rinny van Duijneveldt

Verkoopmedewerkster

Sanne Bakker

Opticien
Verkoopmedewerkster
Stijladviseur