Over ons

BODDEÜS Franeker

Boddeüs, een vertrouwde naam in het Franeker stadsbeeld. Een naam die staat voor passie voor het vak, ambacht en gastvrijheid. In 1999 namen Martin en Simone Gorter het bedrijf over van de familie Boddeüs. Samen met één medewerker begonnen ze met het uitbouwen van naam en merk. De winkel groeide, letterlijk na de uitbreiding met het naastgelegen pand in 2002. In 2011 is nogmaals verbouwd om meer onderscheid te creëren tussen de delen voor oogzorg/optometrie én de winkel. Nu staat een team van 18 loyale en kundige medewerkers klaar om u van dienst te zijn. Boddeüs staat voor ouderwetse ambacht, passie voor het vak en gastvrijheid in een innovatieve omgeving met gratis wifi en ipads om uw verblijf aangenaam te verpozen. Wees welkom en ervaar hoe wij de puntjes op Ü zetten.

Boddeüs Sneek

Over ons

BODDEÜS Sneek gaat verder onder de naam De OptiSjen

Door het samenvoegen van Eyecare/Brilservice Sneek en Boddeüs Sneek, brengen we het beste uit twee optiek werelden samen onder de naam:
“De OptiSjen”.

We kunnen u nu nog betere oogzorg en prachtige collecties monturen & zonnebrillen bieden.

De OptiSjen is gevestigd aan de Oosterdijk 1, in hartje Sneek.

Voor een afspraak bel 0515 744 026 of plan uw afspraak via de website www.optisjen.nl.

Website De OptiSjen

Verder naar Hoorzorg Friesland

 

Boddeüs neemt van Boxtel hoorwinkels in Franeker over

Op 1 januari 2020 is Van Boxtel hoorwinkels in Franeker van eigenaar gewisseld.  Boddeüs Franeker & Sneek neemt op de eerste dag van het nieuwe jaar de Franeker audicien over. De eerste drie maanden, konden de klanten terecht bij Boddeüs op het Raadhuisplein. In april 2020 is de audiciensafdeling van Boddeüs verhuist naar het nieuwe adres op Ockingahiem 14. Vanaf die datum heet de nieuwe zaak van Martin en Simone Gorter en mede-eigenaar & audicien Martin Dijkstra: Hoorzorg Friesland.
Dat het Boddeüs is die Van Boxtel overneemt, zal weinigen verbazen. Boddeüs – met zaken in Franeker en Sneek – adviseert al sinds 2008 slechthorenden en levert al net zolang maatwerkoplossingen op het gebied van horen. ‘De ontwikkelingen gaan razendsnel’, zegt Martin Dijkstra. ‘De hoortoestellen van 10 jaar geleden, zijn in niets te vergelijken met die van nu’.

Overname

Boddeüs gaat met ‘Hoorzorg Friesland’ verder met wat het nu al doet. ‘We blijven voorop lopen in de ontwikkelingen op hoorgebied’. Vanaf 14 april is de geheel vernieuwde Hoorzorg winkel aan op het Ockingahiem 14 in Franeker geopend. ‘Het verbeteren van zicht en alles wat er mee samenhangt, is prachtig. Maar de uitdrukking op iemands gezicht die plotseling weer kan horen? Dat is zo onvergetelijk mooi’, besluit Dijkstra.

Website Hoorzorg Friesland

De puntjes op Ü

Ons ambacht is onze trots. Want echt vakmanschap onderscheidt zich door passie voor het vak. Door mooie producten en materialen, door echt maatwerk zodat u het beste krijgt. Onze prijs kwaliteit verhouding is dan ook goed te noemen. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd in hun vakgebied en worden met grote regelmaat bijgeschoold. Maar we hebben in samenwerkingsverband ook een eigen training ontwikkeld zodat wij met een kleur- en gezichtsanalyse u de meest geschikte bril kunnen adviseren. Vakmanschap met echte aandacht voor u. Daar staan we voor bij Boddeüs Franeker.

Zorg voor Ü

 

Zorg voor ü

In samenwerking met huisartsen, orthoptisten en oogartsen in de regio zorgen wij voor uw ogen. Zo voeren wij periodieke controles bij diabetici uit en beschikken wij over dezelfde apparatuur als de optometrist in het ziekenhuis. Aangezien wij geen wachtlijsten hebben, kunnen we sneller, efficiënter en net zo gekwalificeerd uw ogen testen en onderzoeken. Zorg is ook bescherming voor uw oren zoals beeldscherm- en veiligheidsbrillen. En natuurlijk de nazorg bij aankoop, met reparaties, opnieuw afpassen van uw bril en schoonmaakacties. Kom langs en ervaar de puntjes die Boddeüs zet op ü!

Ons Team