Upgrade HD-zichtGun uzelf een upgrade in zicht met HD-glazen!

  • Contrastrijk helder zicht
  • Minder reflecties
  • Bescherming tegen schadelijk blauw licht (van smartphones, tablets en beeldschermen)

Nu met 30 – 70% korting* op een set glazen in uw 2e bril en bespaar € 198,00 tot € 758,00!
HD-zicht

HD-zicht glazen en blauw licht bescherming

HD staat voor ‘high definition’ en wil zeggen dat het beeld meer beeldpunten en dus meer detail heeft. Door een unieke kijkanalyse te maken van u in combinatie met de bril die u gaat dragen, zijn we in staat HD-glazen te laten maken.

De schermen van tablet’s telefoons en computers geven blauwviolet licht af, dit is niet alleen schadelijk voor de gezondheid van uw ogen, het heeft ook vervelende bijwerkingen zoals moeilijk in slaap komen.
Daarom hebben wij bij in de HD-glazen standaard de bescherming tegen blauwviolet licht opgenomen.

Zonneglazen

Enkelvoudige bril

Schaft u een enkelvoudige bril met Essilor HD-zicht glazen incl. Sapphire ontspiegeling aan, dan krijgt u in uw tweede bril uw gewone glazen of zonneglazen voor slechts € 100,00. Wilt u liever Eyezen glazen, die geschikt zijn voor multimedia? Dan betaalt u € 200,00.*

Varilux X

Multifocale bril

Schaft u een multifocale bril aan met Essilor Varilux E-series, Varilux X-series glazen incl. Sapphire ontspiegeling, dan krijgt u in uw tweede bril de multifocale glazen of zonneglazen op sterkte voor slechts € 300,00.*

Crizal UV

NIEUW! Crizal Sapphire UV ontspiegeling

Essilor blijft innoveren, ook dit keer met de Sapphire ontspiegeling. Doordat lichtinval via allerlei hoeken uw brillenglas ingaat en u op alle mogelijke manieren hinder kunt ervaren van reflectie, wordt deze ontspiegeling aangebracht op zowel de voor- als achterzijde van het glas. Hiermee wordt reflectie op veel plekken gereduceerd en bieden uw glazen UV-bescherming (E-SPF waarde 35). Bovendien blijft u lekker helder kijken, want de Sapphire ontspiegeling helpt ook tegen krassen, vlekken, vet, stof en waterdruppels.

Eyezen

Eyezen glazen

Passie voor online

Hoe uw online passie er ook uit ziet, een ding staat vast: u wilt er volop van genieten. Verslingerd aan die nieuwe serie? Dan wilt u doorgaan met kijken tot deze helemaal is afgelopen. Met Eyezen-glazen kunt u volop genieten van uw digitale levensstijl. De glazen zijn bedoeld om relaxter te kunnen kijken. Uw ogen hoeven zich minder in te spannen bij het kijken naar uw smartphone, tablet, e-reader, computer of beeldscherm. Daardoor kunt u langer, rustiger en zonder problemen werken of lezen. Eyes will not tire.

*vraag in de winkel naar de voorwaarden.